Umno Ingin Campuri Urusan Mahkamah

1 HUKUM NAJIB

Umno Ingin Campuri Urusan Mahkamah :

Jelas melalui komen Presiden Umno dan pemimpin Umno hari ini, menunjukkan bahawasanya Umno ingin mencampuri urusan mahkamah serta menpengaruhi keputusan mahkamah melalui ugutan untuk bertindak keluar datipada kerajaan campuran hari ini yang diketuai oleh TSMY sebagai Perdana Menteri.

Cantikk kepala bapak pok mungg eihhh……Melayu Bangsat larr tu..tak sedar diri nak campur urusan Mahkamah. Lihatlah dunia dikala mahkamah membebaskan Reza Aziz dan Musa Aman daripada segala tuduhan tiada pula ugutan Umno untuk keluar daripada kerajaan campuran yang memerintah Malaysia hari ini.

Lihatlah…lihatlah seluruh dunia dan rakyat Malaysia bahawasanya jika Umno yang mengetuai kerajaan memerintah hari ini, sudah pasti Najib akan dilepaskan secara terangan walaupun terang bersuluh Najib memang bersalah melalui proses perjalanan Mahkamah selama beberapa bulan dan tahun. Sudah pasti para Hakim akan diugut dan ditawarkan puluhan jutaan ringgit untuk membeli maruah diri para Hakim.

Syabas diucapkan kepada Hakim Mohd Nazlan bin Mohd Ghazali yang berani menegakkan kebenaran dalam kes yang memalukan negara Malaysia sehinggakan Malaysia dalam sejarah modennya telah digelar negara Kleptokrasi oleh 1 dunia…….1 dunia memandang hina Malaysia.

Jangan gentar dan takut. Kami rakyat Malaysia seluruhnya mendoakan keselamatan agar Allah sentiasa melindungi Hakim Mohd Nazlan daripada segala bahaya dan ancaman yang mendatang.

Takbir !!!! Allahuakhbar!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s