Design a site like this with WordPress.com
Mulakan

RM 5 JUTA UNTUK TUTUP MULUT?

1 TSMY BINI ORG1 TSMY BAPA KATAK1 TSMY 26 BILION

RM 5 JUTA UNTUK TUTUP MULUT?? betul ke!

Dato Stanley menceritakan Isterinya telah menjalani hubungan sulit/seks sejak Tan Sri Muhyiddin menjadi Menteri Besar Johor lagi. Mereka pertama kali berjumpa di Shangri La hotel KL.

Untuk mengelak daripada ternampak org sini, Tan Sri Muhyiddin selalu akan keluar negara dan menunggu Nika Gee dtg kepadanya untuk melempiaskan nafsu serakahnya.

Mula2 Nika Gee dibayar RM5000 sebulan sebagai upah untuk melempiaskan nafsu Tan Sri Muhyiddin. Bayaran itu naik sehingga RM20k sebulan setelah beberapa lama.

Tan Sri Muhyiddin juga telah memberi banyak Projek kepada Nika Gee bila dia menjadi Menteri Kabinet di bawah Barisan Nasional dulu.

Setelah beberapa lama, Tan Sri Muhyiddin sudah boring dan dia tak layan call dan msg dari Nika Gee. Ini membuatkan Nika Gee marah lalu mengugut Muhyiddin dan meminta sebanyak RM5juta utk menutup mulutnya dari mendedahkan hubungan mereka.

Dato Clement mengesahkan bayaran RM5juta telah dibuat kepada Nika Gee. Lepas kes itu Tan Sri Muhyiddin dan Nika berhubungan semula dan melakukan zina seperti biasa.

TS Muhyiddin tahu Dato Stanley Clement mengetahui pasal hubungan seks sulit beliau dgn isterinya. Nika Gee minta Muhyiddin lantik suaminya jadi Hakim di Mahkamah Tinggi. Tetapi sebaliknya Muhyiddin hanya memberi pangkat Dato kepada suaminya.

Itulah sejarah bagaimana Dato Stanley Clement mendapat pangkat Dato.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: