KE MANA GENG KARTEL MAHU PERGI?

1 6SEMBURIT JAHANAM1 REZEKI HALAL UTK ANAK ISTERI

* KE MANA GENG KARTEL MAHU PERGI? *

Sebelum MPP mengambil tindakan memecat/gantung geng kartel mereka begitu sombong dan angkuh tidak menghormati DSAI. Pimpinan kartel yang diketuai oleh Azmin Ali dan Zuraida telah lupa daratan dan tidak mengenang budi langsung kepada PKR kerana sedikit kuasa yang ada pada mereka mahu mencabar DSAI

Kamu berdua memegang jawatan dalam kabinet PH pun kerana dipilih oleh PKR namun team kamu semua telah menjadi pengkhianat kpd parti sendiri. Bila berjawatan, kamu telah menggunakan kedudukan dan wang ringgit sebagai habuan untuk menawarkan pelbagai projek kepada kepala-kepala geng kartel dengan tujuan menghancurkan PKR dari dalam. Syukur kepada Tuhan kerana tindakan pengkhianat mula diketahui umum. Justeru itu dalam Kongres Keadilan di Melaka jelas dan nyata laungan pecat pengkhianat bergema hebat dalam dewan. Oleh itu tindakan Lembaga Disiplin PKR memecat dan menggantung pengkhianat mendapat sokongan penuh daripada ahli PKR di seluruh negara. Kepada Ahli Lembaga Disiplin jangan melayani rayuan buaya untuk dikekalkan dalam PKR nanti kerana kita akan dibaham buaya yang mula berpura-pura ingin kekal dalam PKR sebenarnya ada agenda tertentu.

Kini mana-mana pemimpin pengkhianat telah dikutuk di seluruh negara. Kamu Azmin dan Zuraida serta geng kartel yang mengkhianati mandat rakyat melalui PRU14 tunggulah masanya kerana semua pengkhianat akan dihukum oleh rakyat dalam PRU15. Mengikut sejarah dalam pimpinan PKR mana-mana pengkhianat kepada parti sama ada dipecat atau keluar parti akhirnya tidak ada harga diri dan telah dibenci oleh rakyat. Kamu akan dipandang hina dan sentiasa disumpah oleh rakyat angkara perbuatan yang tidak bermaruah oleh pemimpin yang tidak jujur kepada mandat rakyat

Azmin yang bercita-cita ingin menjadi PM atau TPM telah dikencam hebat oleh UMNO kecuali PAS masih berdiam diri kerana terhutang budi kepada Azmin kerana MP nya diberi jawatan dalam kabinet dan GLC oleh Mahyudin atas rekmen Azmin walaupun PAS mempunyai 18 kerusi parlimen tapi PAS berlagak sombong dan menabur fitnah kepada DSAI melalui DUTA KHAS cap ayam.

Bila disebut Azmin maka tidak lengkap jika tidak disebut “Azmin Semburit begitu juga Zuraida akan disebut Maklapir” . Inilah hinanya mereka berdua dimata rakyat sekarang.
Ramai geng kartel telah dipecat daripada PKR. Begitu juga ada yang telah digantung daripada ahli PKR. Elok sangat Azmin/Zuraida kumpulkan mereka supaya bersama kamu menubuhkan parti baru. Saya yakin UMNO dan PPBM pun berhati-hati dengan Azmin dan Zuraida serta G10 (Geng MP 10 katak) yang melompat bersama PN.
Kamu G10 tidak amanah dan mementingkan jawatan dalam kabinet PN dibawah pentadbiran pintu belakang sesuai dengan ketuanya Azmin Semburit.

Kepada pimpinan tertinggi PKR jangan biarkan mana-mana geng kartel berada dalam PKR dan mereka ini mesti dipecat atau paling kurang digantung segera sebelum menjadi barah atau kanser kepada PKR.
Ahli Lembaga Disiplin PKR mesti bertegas dan jangan melayani sebarang rayuan mereka yang dicadangkan oleh MPN setiap negeri perlu dikekalkan cadangan oleh MPN pecat/gantung dan jangan biarkan saki baki kartel bergerak dalam PKR. “Sediakan Payung sebelum Hujan”.

Kami semua tetap bersama DSAI dan seluruh pimpinan tertinggi PKR untuk berhadapan dengan G10 dan PN. Percayalah cakap saya bahawa UMNO/PAS tidak sebegitu mudah untuk memberi kerusi parlimen/DUN kepada PPBM dan juga kepada G10 (MP/ADUN PKR KATAK PENGKHIANAT). Ayuh kepada semua ahli PKR kita bersedia menghadapi PN dan kuncu-kuncunya dalam PRU15. Kita menyeru kepada Majlis Presiden PH (PKR/DAP/AMNH) sebaik-baiknya GUNA LOGO PKR dalam PRU15 kerana Bendera HARAPAN belum dikenali ramai berbanding logo PKR yang telah lama digunakan dalam setiap kali Pilihanraya Umum.

Terima kasih
Biar surat ini berbicara:

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s