PARTI NERAKA (PN) ?

1 PAS ARAK TUTUP.1 KAPAL CINA VS AMERIKA

KITA MENGHARAP MENTERI YANG PERNAH MENGGADAI ASET-ASET PERTAHANAN NEGARA UNTUK MELINDUNGI NEGARA MALAYSIA TERCINTA ?

1 MEMALI1 HADI SESAT 4

‘Bantu Saya Keluar Dari sini!’ PM Berbisik Kepada Wartawan

‘Help Me Get Out Of Here!’ PM Whispers To Journalists

PETALING JAYA: Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mengejutkan wartawan malam tadi dengan meminta mereka membantunya melepaskan diri dari pekerjaan ini yang tidak pernah dia mahukan setelah merakam wawancara pertamanya.

“Setelah kamera berhenti, Muhyiddin menghabiskan beberapa saat mendesak Zaleha Khairene Ismail RTM dan Essan Yahya dari Astro Awani untuk menyeludupkannya keluar dari Putrajaya secepat mungkin,” lapor sebuah studio.

Muhyiddin terdengar mengatakan sejak dilantik, hidupnya menjadi neraka kerana Azmin Ali, anggota parti Bersatu, UMNO, PAS dan GPS sekutu Perikatan, semuanya bergilir-gilir memukul bola Perdana Menteri sambil melobi jawatan kabinet dan ketua GLC mengetahui tanpa mereka dan majoriti parlimen mereka yang tipis sokongan, kerajaan Perikatan ini boleh runtuh dalam sekejap masa.

“Muhyiddin tidak dapat bersenang-senang. Kita mengalami krisis Covid-19 yang belum pernah terjadi sebelumnya, ekonomi koma, anak-anak elit dan Wakil Menteri mencabul PKP mengetahui mereka tidak boleh ditegur, dan pengundi yang tidak puas tidak sabar menunggu peluang untuk menghukum pemerintah atas Langkah Sheraton, “Bahkan Tun tidak bercakap dengannya!”

Dalam perjalanannya, Muhyiddin menggerutu apa yang sebenarnya dia mahukan adalah tidur siang dan peluang untuk menghabiskan Musim 4 dari “Money Heist.”

C&P.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s