Bukti UmnoPas Membawa Ajaran Syiah

 

Kelebihan bertawasul di Maqam Saidina Husin || Ustaz Nazrul Nasir

Kenapa mereka tidak bertawasul di makam Rasulullah dan semua makam para Nabi tetapi hanya dikhususkan kepada Saidina Husin? Ini membuktkan ajaran ini adalah ajaran syiah. Salman Al-Farisi adalah sahabat nabi yang terkenal dan berasal dari Iran kenapa mereka tidak mengagongkan Salman Al-Farisi ? Mereka sebenarnya membenci semua para sahabat kerana para sahabat dianggap mereka yang munafik disebabkan jawatan khalifah tidak dikembalikan kepada keluarga Rasulullah SAW. Golongan syiah menjadikan jawatan nabi sebagai jawatan boleh diwarisi melalui darah dan daging.

Syiah menganggap Agama Islam adalah milik Rasulullah SAW dan keturunan Baginda sahaja, sedangkan agama Islam sebenarnya milik Allah SWT. Layak diberikan kepada Bilal atau sesiapa sahaja.

Kenapa di negara-negara arab dan Iran masih ada hospital dan klinik untuk merawat umat Islam yang sakit, sedangkan kubur para nabi amat banyak sekali di tempat mereka, mereka sepatutnya hanya bertawasul sahaja. Kini Covid 19 melanda Iran dan negara-negara arab, kenapa mereka tidak tidur beramai-ramai dan bertawasul dengan roh-roh nabi unyuk merawat covid 19 ?

Kenapa Nabi Muhammad SAW tidak bertawasul dengan maqam para nabi terdahulu ?

Yahudi menggunakan agama Islam untuk menghancurkan agama Islam dengan cara memesungkan ajaran Islam yang amat halus dan menjadikan umat Islam sakit jiwa kerana hanya mengenangkan peristiwa-peristiwa lalu yang sedih, sedangkan di dalam Al-Quran terdapat banyak berita-berita gembira untuk orang mukmin dan menjadikan umat Islam maju ke hadapan serta mampu memikul tugas khalifah memakmurkan muka bumi ini.

Kenapa media dunia sengaja menayangkan pembunuhan umat Islam di Palestin ? Dalam Al-Quran, Allah SWT telah memberi tahu kita dalam Al-Quran bahawa yahudi akan membunuh dan merogol muslimah dengan tujuan supaya umat Islam sakit jiwa dan marah sehingga bertindak diluar batasan. Media kita di Malaysia juga telah memainkan peranan yang sama dengan meniup api perkauman dan perbalahan agama sehingga keharmonian Malaysia sebelum kejatuhan PH amat tipis. Media di Malaysia memang yang berkiblatkan APCO memang menjadi pengikut setia kepada yahudi.

Umat Islam kini terlalu bergantung kepada teknologi terutama google dan sentiasa patuh kepada peraturan PBB sedangkan yahudi dan negara yang memegang kuasa veto, yang mencipta PBB sendiri tidak mengikut peraturan PBB. Mereka menolak ketetapan dan keputusan PBB dengan kuasa veto. Semuanya keputusan PBB terkubur dengan kuasa veto, mereka melindungi syiah dan yahudi tetapi mereka memerangi umat Islam dengan slogan pengganas. Semua pemimpin negara-negara Islam dibekal dengan teknologi dan kemewahan bersama perjanjian yang mengikatkan pergerakkan negara-negara Islam. Semua kementerian di negara-negara Islam khususnya diwajibkan menyelaras aktiviti -aktiviti dalam negara mereka mengikut piagam yang telah diputuskan di PBB, jika tidak mahu diambil tindakan sekatan ekonomi atau lain-lain sekatan terhadap negara-negara di dunia.

Mekah dan Madinah adalah milik umat Islam secara zahir tetapi pada hakikatnya milik yahudi dan amerika kerana semua bangunan di Mekah dan Madinah adalah milik keluarga di raja saudi yang menjadi khadam amerika.  Pada zahir mereka tidak memasuki kota tanah suci tetapi pada hakikatnya semua syarikat yang mengendalikan kemudahan 2 kota suci adalah dibawah pengawasan syarikat yahudi bertaraf dunia.

Keluarga diraja saudi dipecah-pecahkan oleh amerika dan yahudi dunia, ada yang ditugaskan oleh amerika untuk mengurus hal ehwal umat Islam dan ada yang ditugaskan oleh amerika untuk mengawal ekonomi dan politik arab saudi.

Amerika telah berjaya menghancurkan Iraq sebagai musuh utama Iran, amerika telah berjaya membunuh Gadafi di Libya dan amerika berjaya menghancurkan syria tetapi Russia membantu syria kerana Syria berfahaman sosialis russia. Apa yang penting dunia Islam yang kaya raya dimewahkan tetapi terikat dengan syarat2 perdagangan dunia yang dikawal oleh amerika dan yahudi.

Kini sebenarnya syiah telah memiliki empayar yang amat besar sehingga mampu mengeluarkan senjata nuklear dengan bantuan rahsia ahli-ahli sains russia yang bersempadan dengan negara Iran. Iran dengan khazanah minyak di Iraq, Syria dan Libya, mereka mampu membangunkan senjata nuklear dengan kos yang amat tinggi. Empayar Syiah telah berjaya menyebarkan fahaman syiah ke negara-negara yang mereka kuasai secara bersama dengan amerika bermula dari Iran, Iraq, Libya dan Syria. Sebahagian besar sumber negara-negara Islam tersebut mereka curi dan mereka membawa pulang ke negara asal mereka ( Iran dan amerika ). Allah SWT Maha Kaya, rakyat Iraq, Syria Dan Libya masih hidup walau dalam keadaan yang amat menyedihkan. Dunia Islam dan umat Islam tertipu dengan permainan politik amerika yang memperkudakan pemimpin-pemimpin negara Islam sebagai wira-wira Islam. Erdogan Dan Amir Qatar adalah 2  orang wira Islam yang mampu membaca politik jahat amerika dan berani bertindak menyalahi piagam PBB sehingga Turki dan Qatar mengahadapi sekatan perdagangan amerika (PBB). Sekian.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s