PKP : Pemimpin kerajaan PN bebas makan beramai-ramai

PKP : Pemimpin kerajaan PN bebas makan beramai-ramai

 

Cuba anda bayangkan Timbalan Menteri Kesihatan pun palotak ada ulat macam palotak Menteri Kesihatan air suam!

Admin page mungkin tak perasan, mereka buat posting kononnya nak gah bagi sedekah dan dijamu makan sedap-sedap siang tadi di pondok tahfiz kepunyaan Pak Teh exco Perak dari Pas yang kuat fitnah.

Lepas tersedar, kelam kabut admin padamkan posting berkenaan. Tak apa, kami dah screen shot!

Timbalan Menteri Kesihatan tak reti ke, atau tak faham waktu ini semua rakyat dilarang berkumpul?

Sepatutnya pegawai khas kena nasihatkan Timbalan Menteri ni apa yang tidak wajar mereka lakukan. Ini waktu wabak. Ini waktu PKP. Ini waktu semua orang duduk di rumah. Ini waktu semua orang TIDAK DIBENARKAN BERKUMPUL lah sial….!

1 ULAMAK JAHAT SATU2 tipu1 AZAB PEMBOHONG

 

 

 

1 PEROMPAK BERCAKAP PASAL MARUAH1 SEMBURIT PEROGOL BERSATU1 HELI MARA1 kuda terbaik1 WAJAH PAS SEBENAR.

MALAYSIA BERSAMA KERAJAAN PINTU BELAKANG MENUJU KEHANCURAN AKHLAK DAN EKONOMI.

1 PECAH AMANAH

 

Sumber :

PKP : Pemimpin kerajaan PN bebas makan beramai-ramai

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s