KERAJAAN PENGKHIANAT PINTU BELAKANG MAKAN SUMBER REZEKI YANG HARAM.

1 REZEKI HALAL1 REZEKI HALAL UTK ANAK ISTERI

Pemimpin Pas ni x takut ke kat allah..x malu ke kat allah…kebanyakannya org yg tinggi ilmu agama…byk juga org panggil ulamak dan utz…nak kan kuasa politik kata memperjungkan Islam…mengaku perjuangan berpandukan Quran dan sunnah…tp bila dah ada dlm kerajaan…

Dulu sibuk hudud skrg senyap
Dulu nak gubal ruu355 skrg senyap
Dulu bantah UEC skrg senyap
Dulu bantah 2 org cina dalam khazanah skrg 3 org pun senyap
Dulu perjuangan arwah Adib skrg senyap
Dulu kata harta Th kena jual dgn cina skrg senyap
Dulu marahkan Arak skrg senyap
Dulu marahkan judi skrg senyap
Dulu kata Duta khas membazir skrg senyap
Dulu kata umno lawan islam skrg kawan
Dulu kata Dap kapir skrg kawan dgn Mca,mic
Dulu lidah rasmi Pas kuat membangkang skrg menjilat
Dulu kata x nak jadi menteri skrg dpt jadi Duta pun melompat..sengih sampai ke telinga

Alasan skrg org sibuk covid19..lantik duta bole pulak..abis menteri lain cuti ke..semua isu x leh di timbulkan…abis yg suruh ikut doremon boleh pulak😂😂😂😂

Tak tau la apa islam yg di bawa oleh Pas ni…bila cakap org ..cakap pasal parti lain..perghh hebat..bila kena batang hidung.. senyap2 je hadam..siap link kat haramkah pun delete…islam ni agama dakwah..bukan untuk mencapai cita2 politik gunakan kecaman..masa membangkang semua org di kecam ..so wat u giv…u get back…akhirnya kecaman dtg balik dari anak didik parti Agama ni jugak…tp untuk menafikan kebencian org islam kat perjuangan Pas…mereka menuduh konon nya dari RBA la..anjing Dap la..dari org kapir yg mengaku islam..kerana ini la akan terus org bkn islam nampak buruk nya islam..hodoh nya cara hidup dan politik islam..wallahuallam

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s