Gagal Kesan Kemasukan Abu Ceng Peng Membawa Bahaya Kepada Negara, Gagal Mengesan Jet Pejuang Dan Kapal ATM Lagi Amat Bahaya Kepada Negara

1 6 ROMPAKAN UMNO ASWAJA

1 ATM UMNOPAS KHIANAT

1 UMNO KHIANAT ATM

1 PINTU BELAKANG

1 KAPAL LAUT TAK SAMPAI

Ahli Parlimen Sembrong Hishammuddin Hussein berkata, ia akan menyebabkan pihak tidak bertanggungjawab mengeruhkan keadaan dan menimbulkan situasi tidak dapat dibendung.– Gambar fail The Malaysian Insight, 2 Disember, 2019.

Isu abu mayat Chin Peng serius, kata pembangkang

UMNO BN Serta Lebai PAS yang sangat berpuas hati akibat mata terpalit dedak haram,

Mata dan akal akan jadi kabur disampuk syaitan pabila jamah hasil curi haram ,
Penyamun terbesar dunia didepan mata pun jadi tak nampak ,malah disujud sembah jadi Boss.

Lebai dan Rejim UMNO dikatakan Gagal kesan kemasukkan wang berbillion ringgit ke dalam akaun peribadi Bekas Presiden Jiblis UMNO dan juga wang beratus ratus juta yang masuk kedalam akaun peribadi Presiden umno yang terkini, Wak Jahit Porn-norogol komedi lah siapa lagi.

Ianya merupakan kegagalan paling besar walaupun ramai penyiasat dari pelbagai agensi kerajaan telah bersedia untuk buat pendakwaan ,namun malang nasib mereka diugut , diaiasat , rumah para penyiasat diserbu dan digeledah, ramai ditukar serta merta termasuk Peguam Negara dipecat dan banyak lagi.

Akhbar dan media diseluruh donia telah kerap kali turut melaporkannya dengan menonjolkan pelbagai bukti namun Rejim UmNo dan Lebai Pas munafik acap kali menutup kemungkaran Penyamun UmNo dengan fatwa dan dalil yang begitu begini , bertukar tukar pula, bohong pun dah jadi wajib untuk jaga mushalat kata lebai temberang Pas yang mulot dipenuhi dedak .

Lebai Pas dan Kroni rejim UMNo yang telah kenyang turut buat buat tak nampak dan cukup cukup berpuas hati.

Jiblis umno, Jho Lok serta anak bininya Kak Semah umnonok hidup senang lenang , bershopping, berjoli, bersukaria kesana kemari sekeliling donia habiskan wang tabung dana negara yang telah ditebuk Jiblis
,berlori lori harta karun dan wang tunai disita Polis dari rumah Jiblis umno .

Akhirnya,
Kini wang tabung negara yang telah ditebuk dan wang yang dipinjamJiblis UMno untuk berjoli sia sia dari luar negara terpaksa dibayar ganti oleh rakyat miskin dan hasil perolehan negara.

Lebai Pas angguk tunduk dan sembah sujud kepada penyamun umno, khusyuk dan leka akibat makan dedak yang lazat walaupun hakikatnya haram ..
Semua lebai Pas sangat sangat berpuas hati..
Takdirrrr…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s