Tun Dr Mahathir Tanpa Mengira Siang Malam Tetap Bertugas Demi Memajukan Negara Malaysia TerCinta- Tahniah Tun M.

Image may contain: 4 people, people standing and suit

Aku pun x tahulah masa bila org tua ni berehat. baru je balik dah nak terbang lagi.Semoga dipermudahkan segala urusan. Salute.

NOTA PENTING :

Umnopas mengguna nikmat masa untuk berfikir meruntuhkan negara Malaysia dengan cara menyebar fitnah dan memaksa kerajaan PH memberi semua perkhidmatan secara percuma.

Pas bersifat munafik kepada masyarakat Islam dan masyarakat bukan Islam di Malaysia, apabila tidak berusaha memaksa Najib & Umno Serta BN untuk mengembalikan harta yang dicuri secara sukarela kepada rakyat Malaysia, malah Pas berbangga turut sama dalam melindungi Pengkhianat kepada Tabung Haji, Felda, 1MDB, SRC, KWSP, KWAP dan sebagainya tanpa malu dan segan kepada Allah SWT dan Rasulullah SAW sedangkan mereka (PAS) mendakwa mereka beragama Islam dan mengharamkan amalan rasuah dan pecah amanah.

Umnopas berkongsi nikmat yang dicuri oleh pengkhianat negara kononya untuk berdakwah di jalan Allah.

Umnopas bersifat munafik apabila menjadikan agama Islam yang Allah SWT anugerahkan untuk semua bangsa sebagai milik persendirian mereka dan menghukum DAP sebagai Kafir harbi, sedangkan terdapat ramai Melayu/Muslim menjadi ahli DAP.

Umnopas bersifat munafik apabila bergabung untuk membela agama Islam dan bangsa melayu sedangkan bersama mereka terdapat MCA & MIC yang bukan berbangsa melayu dan tidak beragama Islam.

Pas bersifat munafik apabila menghukum mati syahid kepada al-marhum Ustaz Ibrahim Libya dan para sahabatnya kerana mati berjuang menentang umno sekular, sedangkan sekarang Pas amat mencintai Umno Sekular.

Pas bersifat munafik dengan rakyat Islam Malaysia, apabila menghalalkan sifat berbohong yang telah diharamkan oleh Allah SWT dan Rasulullah SAW secara jelas melalui Al-Quran Dan Al-Hadis. Percakapan Dan Amalan Umat Islam Kini Telah Diragui Oleh Masyarakat Bukan Islam Disebabakan Tindak Tandauk Pas yang Menyalahi Nilai-Nilai Murni Sebenar Agama Islam. Pas Telah Merosakkan Agama Islam dan Kemuliaan Institusi Agama Islam Di Malaysia. 

Pas adalah bersifat munafik apabila sudah menjadi syaitan bisu dalam perkara menentang amalan rasuah dan pecah amanah setelah mengambil rasuah RM90 juta dari umno. Kini Pas tidak lagi lantang dantidak  lagi menentang amalan pecah amanah dan amalan secara langsung, malah Pas berbangga kerana dapat mendampingi dan melindungi serta membela pengkhianat kepada agama, bangsa dan negara.

Semoga Malaysia Terus Maju Tanpa umnopas yang terbukti mengkhianati Amanah Rakyat Malaysia yang telah memberi  peluang melebihi 60 Tahun.

Kini Kerajaan Pakatan Harapan Dibawah Kepimpinan Tun Dr Mahathir Yang Beragama Islam, Berbangsa Melayu, Bermazhab Syafie Mampu Melaksanakan Tugas Dengan Baik Dan Beramanah Serta Berjaya, Walaupun Najib Dan Umnopas Tidak Mengembalikan Harta Yang Mereka Curi.

Walaupun Ribuan Fitnah Dan Halangan Telah Umnopas Usahakan Tetapi Allah SWT Tetap Memberi Pertolongan Kepada Kerajaan Pakatan Harapan Yang Berusaha Menangkap  Perompak Negara Dan Berjihad Memerangai Rasuah Serta Pecah Amanah Sebagaimana Yang Allah SWT Arahkan Dalam Al-Quran Al-Karim Dan Risalah Islam Yang Rasulullah SAW Telah Sebarkan Di Muka Bumi Ini.

Allah SWT Juga Telah Menghancurkan Pakatan Ahzab Yang Terdiri Daripada Umno, Pas, MCA, MIC Dan BN Dengan Kekuasaan Allah SWT Yang Maha Berkuasa Melalui PRU 14 Yang Lalu. Allah SWT Telah Menghancurkan Mereka Dan Memalukan Mereka, Diatas Kejahatan Yang Telah Mereka Lakukan, Allah SWT Membuka Segala Kejahatan Yang Mereka Simpan Dalam Akta Rahsia Negara Daripada Pengatahuan Rakyat , Sebagaimana Kita Ketahui Bahawa Mereka Adalah Gabungan Munafik Kepada Rakyat Malaysia. Mereka  Terbukti Mengamalakan Amalan Yang Amat Keji Disisi Allah SWT dan Undang-Undang Negara Iaitu Merompak Dan Menipu Rakyat Malaysia Melalui Amalan Rasuan dan Pecah Amanah Secara Berjemaah.

Malaysia Baru Terus Aman Dan Maju Tanpa Umnopas BN Yang Munafik.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s